Han Solo-innspillingen i gang

Han Solo-innspillingen i gang

Det er foreløpig ikke så mye kjent om den neste Star Wars Story-filmen, som skal handle om en ung Han Solo. Litt bekreftelser og annonseringer har uansett dukket opp og der. Dette er hva vi allerede vet fra offisielt hold.

 

Christopher Miller og Phil Lord: Regissørene bak roret. (Foto: Hollywood Reporter.)

Regissørduo

Christopher Miller og Phil Lord ble annonsert som regissører i juli 2015. Miller og Lord er blant annet kjent for The Lego Movie, og det antas at de vil bringe med seg en del humor. Det er tross alt Han Solo det er snakk om, samt andre skikkelser vi vet kan generere humoristiske scener.

 

Veteran på manussiden

Lawrence Kashdan har gjort mye bra i Star Warts-universet og er nok mest kjent for manuset til The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Han skrev også manuset til The Force Awakens sammen med J. J. Abrams, men hadde grønt lys på å skrive en Han Solo-spinoff før Disney kjøpte Lucasfilm. Så ja, Kashdan er manusforfatter på filmen og at han kan skrive den karismatiske nerf-gjeteren godt er det vel liten tvil om?

LES OGSÅ: Dette vet vi om Episode VIII

Casting: Gamle og nye skikkelser

Alden Ehrenreich spiller den unge Han Solo.

Den unge Han Solo skal spilles av Alden Ehrenreich, noe som var en ubekreftet sannhet en stund før det ble annonsert offisielt i fjor, under Star Wars Celebration i London. Tre måneder senere ble Donald Glover bekreftet som den som skal portrettere en yngre Lando Calrissian, i tillegg til Emilia Clark i en foreløpig ukjent hovedrolle.

Donald Glover = den unge Lando Calrissian! (Foto: abcnews.com)

Og Emilia Clark er … Uh, det vet vi ikke enda, men det blir spennende å se! (Foto: US Weekly.)

I januar gikk det hete rykter om at Lucasfilm var interessert i å få tak i Woody Harrelson til å portrettere en mentorlignende rolle for unge Han. Dette ble kort tid etterpå bekreftet av starwars.com. En del fans mener at Harrelson indirekte har bekreftet at han skal spille Garris Shrike, som i enkelte legends-bøker var en mentorfigur for Han Solo. Dette er dog ikke bekreftet av Lucasfilm eller Disney, og om en ser hele intervjuet så virker det ikke egentlig som en bekreftelse. Ikke en alvorlig en, i alle fall — og Harrelson er en mann med humor!

 

Filmens følelse: Western og Remington-malerier

I en artikkel i Variety i november i fjor sa Kathleen kennedy at filmen kom til å ha en western-følelse over seg, i tillegg til at hun beskrev den som en kuppfilm. Hun sa også at de kikket på malerier av Frederic Remington og fargepalettene hans som inspirasjon til filmens visuelle stil.

Et typisk Remington-maleri, med en western-setting og fargepalett vi kanskje kan vente oss inspirasjon fra i Han Solo-filmen (Maleri: Frederic Remington.)

Chris Miller bekrefter at innspillingen er i gang, selvsagt med en arbeidstittel! (Foto: Chris Miller/twitter.com)

Innspillingen er i gang!

Regissør Chris Miller la ut et bilde på Twitter mandag 30. januar der det bekreftes at innspillingen er i gang, og at arbeidstittelen er Red Cup! I tråd med for eksempel Blue Harvest og Space Bear, på Episode VI: Return of the Jedi og Episode VIII: The Last Jedi.

LES OGSÅ: Anmeldelse: «Rogue One»: – Treffer blink

Jonas Alexander Brårmo Larsen

Jonas Alexander Brårmo Larsen

Reporter, anmelder og senator for Star Wars Norge.Related Articles

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.