Her er den nye «The Last Jedi»-traileren

Her er den nye «The Last Jedi»-traileren

Den nye og svært etterlengtede traileren til neste kapitell i Star Wars-sagaen, The Last Jedi, er kommet. Omsider.

 

Etter at Disney kjøpte opp Lucasfilm og erklærte en ny «Star Wars-vår» i 2012, har fansen de senere årene blitt vant til nye Star Wars-trailere på løpende bånd. Men, denne gangen har vi måttet vente lengere enn vanlig.

Det har nesten gått et halvt år siden vi fikk forrige og første innsynet i The Last Jedi, under Star Wars Celebration i Orlando i april. Hvis vi ser bort fra «Behind the Scenes»-montasjen, som ble vist på Disneymessen D23 (og som strengt talt ikke er en trailer red. anm.), har det vært nokså stille  – ja, nesten foruroligende stille – fra regissør Rian Johnson & co. Derfor var det nok noen som pustet lettet ut da beskjeden omsider kom, andre helgen i oktober: Joda, traileren var bare et par dager unna.

Nå er «hypen» tilbake. Traileren er her endelig! Og vi kan også trolig glede oss til minst enda en trailer før The Last Jedi har verdenspremieren, 13. desember. I mellomtiden er det bare å holde seg fast, klikke på fullskjermvisning, skru opp lyden og nyte. Star Wars-festen fortsetter. Igjen og igjen og igjen…

Jean Erik Bjørnskau

Jean Erik Bjørnskau

Grunnlegger av Star Wars Norge.


Related Articles

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.