Om Star Wars Norge

Back to homepage
Om Star Wars Norge

Vi som står bak Star Wars Norge er en gruppe hardcore norske Star Wars-entusiaster. Vi startet opp i 2007, og administrerer nå landets største uavhengige «force sensitive» fan-samfunn.

 

Star Wars Norge

Star Wars Norges ledere kalles senatorer.

Star Wars Norge passer for alle voksne nordmenn som er glade i galaksen lang, langt borte. Vi engasjerer oss i alt som har med George Lucas fantastiske eventyr å gjøre, og sørger for at medlemmene våre alltid får sin daglige dose.

Enten du er opptatt av filmene, animasjonsseriene på TV, data- og brettspillene, bøkene, tegneserien, musikken, kjendisene, kostymene,  kunsten, lekene, samleobjektene, moten osv, finner du likesinnede hos oss. Canon eller Legends-universet ? Her er det plass til begge deler.

Star Wars Norge på sosiale medier

I tillegg til nettsidene vår, er vi tilsted på de fleste sosiale plattformer. På Facebook finner du vårt store medlemsforum, samt en egen gruppe dedikert til kjøp og salg av alle slags Star Wars-relaterte produkter. Du kan også følge oss på Twitter, Instagram og Snap Chat. Her tilbyr vi alt fra nyheter og aktualiteter, til humor og kuriositeter.

Star Wars Norge er dessuten i stadig utvikling. Vi jobber nå med å utvikle både vår egen podcast og YouTube-kanal. Vi håper å være «på luften» med dette i nær fremtid.

Kompetanse og kontakt

Star Wars Norges har landets fremste kompetanse på alt som har med Star Wars å gjøre, og har kontakt med hele spekteret av fans og nisje-grupper. Er det noe du lurer på, kan vi trolig hjelpe deg. Vi opptrer også stadig i pressen, og har god oversikt over det aller meste.

Du kan nå oss på e-post eller via Facebook.

Pressehenvendelser kan også rettes til Jean Erik Bjørnskau, på telefon: 92 82 26 56.

Vi gjør oppmerksom på at Star Wars Norge er fullstendig basert på frivillighet. Vi er helt uavhengige og har ingen tilknytting til Disney eller Lucasfilm.

– May the Force be with You.